Informasjon

LEGETIMEN

Det er begrenset tid under legetimen. Vi anbefaler at du tar opp 1, maks 2 problemstillinger per konsultasjonen. Velg deg gjerne et hovedproblem, slik at man har anledning til å håndtert dette problemet på en grundig og ordentlig måte.

Dersom du har flere problemstillinger du ønsker å ta opp,  gi beskjed så tidlig som mulig under timen slik at vi kan bli enige om hva som skal gjøres i dagens time og hva som eventuelt kan utsettes/ventes.

En konsultasjon eller legetime varer normalt i 15 minutter. Dette inkluderer også etterarbeidet som journalskriving, henvisninger m.m.

Hensikten med disse anbefalingene er  å være behjelpelig med at flest mulig får rask time og at det blir minst mulig forsinkelse og venting på venterommet.

 

BESTILLE TIME ELLER RESEPT PÅ NETT

Det er fullt mulig å bestille time på nett via denne portalen. Hvis du har behov for øyeblikkelig hjelp og det ikke er ledige timer samme dag, oppfordrer vi til å ringe kontoret for time.

Faste resepter,  kan enkelt bestilles over nett. Reseptene vil da bli signert og de elektroniske reseptene vil ligge klare på apoteket iallefall ila neste dag (bortsett fra i helger, helligdager og ferier).

Ved elektroniske bestillinger som gjøres på dager der kontoret er stengt, vil reseptønsket bli behandlet første virkedag.

 

ELEKTRONISK KONSULTASJON

Det er også fullt mulig å benytte seg av elektronisk konsultasjon. Denne henvendelsen vil bli besvart innen 1-2 dager etter forespørsel, men om henvendelsen blir sendt ila helgen, kan det ta noe lenger tid.

En slik konsultasjon egner seg best for enklere problemer eller spørsmål. Obs Konsultasjonspris for elektronisk konsultasjon er for tiden kr 257,-. Har du frikort, vil frikortet også gjelde for elektroniske konsultasjoner.